Handbal Keepersdag 2015

Dat kan!!! Geef je dan nu op voor de Handbal Keepersdag 2015
Op zaterdag 21 februari 2015 organiseert handbalvereniging Gemini, in samenwerking met diverse Topkeepers en trainers uit de Eredivisie en het Nederlands team, een Handbal Keepersdag voor alle handbalkeepers uit Nederland.
Onder begeleiding van de topkeepers en toptrainers (o.a. Alex Curescu en Marieke van der Wal), word je op professionele wijze getraind in de technieken die belangrijk zijn voor een handbalkeeper.
Ook zullen deze topkeepers/trainers een demonstratie geven van een keeperstraining op Eredivisieniveau en kunnen er in wedstrijdvorm penalty’s genomen worden.
Tijdens de Handbal Keepersdag word je uiteraard getrakteerd op voldoende drinken en lekkers en is er na afloop voor iedereen een lekkere maaltijd.

Wanneer:
Zaterdag 21 februari 2015
Tijd:
15.00 uur tot en met 17.30 uur (vanaf 14.15 uur kunnen de deelnemers zich melden in de kantine).
Locatie:
Sporthal de Oosterpoort (Zanzibarplein 20 in Zoetermeer)
Voor wie:
Voor iedereen vanaf de E-jeugd (volwassene ook mogelijk)
Kosten:
7,50 euro (incl. sportdrank, gezonde snacks, trainingsshirt, inschrijfgeld en een gezellige afsluiting d.m.v. een maaltijd)
Meenemen:
Eigen bal en sportkleding
Aanmelden:
Stuur vóór 13 februari 2015 een mail aan evenementen@svgemini.nl of meld je aan via de website, met als onderwerp “Handbal Keepersdag 2015”. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, vereniging, team en T-shirtmaat (Kinderen die zich na 13 februari 2015 aanmelden, kunnen helaas niet in aanmerking komen voor een T-shirt (i.v.m. de bestelling ervan).