Beste ouders,

Wij willen u vragen dit formulier zorgvuldig en volledig in te vullen. Indien u zaken niet volledig invult moeten wij dit achteraf bij u opnieuw navragen en alsnog met de hand toevoegen. Dit kost de vrijwilligers van HS Brabant veel tijd. Alvast bedankt voor uw begrip.

Let op: Het systeem geeft helaas (momenteel) geen automatische email na betaling. De betaling zou bevestigd moeten worden op de website. Echter mocht de verbinding wegvallen en de betaling lijkt gedaan maar komt geen bevestiging, dan kunt u op uw eigen rekening nog controleren als het betaald is. Indien u betaald heeft komt dit wel bij ons door.

Bestuur HS Brabant.

Uitleg
Het toestemmingsformulier ontvangt u via de teammanager. Gelieve dit document van een handtekening te voorzien! Bij voorkeur uploaden als pdf bestand; jpg is eventueel ook mogelijk.
Als bijlage bij het toestemmingsformulier is een kopie paspoort of identiteitskaart van de toestemming gevende persoon/personen vereist. Het ID mag van een of twee ouders/verzorgers zijn, afhankelijk van de situatie. Bij voorkeur uploaden als pdf bestand; jpg is eventueel ook mogelijk.

Aanvullende documenten zijn nodig, afhankelijk van uw persoonlijke situatie:
•Recent internationaal uittreksel Basisregistratie personen (BRP) van de minderjarige (op te vragen bij de gemeente).
•Recent uittreksel gezagsregister (op te vragen bij de rechtbank).
•Ouderschapsplan.
•Gerechtelijke uitspraak/uitspraken met betrekking tot gezag en omgang.
•Bij verblijf op meerdere adressen, alle adresgegevens.

Dit formulier ontvangt u via de teammanager. Gelieve dit document van een handtekening te voorzien! Bij voorkeur uploaden als pdf bestand; jpg is eventueel ook mogelijk.

Via dit formulier geeft u akkoord om de kosten via automatische incasso af te laten schrijven.

Totaal: € -