Kleding

Handbalschool Brabant heeft een samenwerking met Sport7 voor de levering van kleding. We maken gebruik van een kledinglijn van Erima.

Verplichte kleding
Elke deelnemer aan de Handbalschool Brabant dient een wedstrijdtenue aan te schaffen. Voor spelers bestaat het tenue uit een rood shirt en een zwarte broek. Voor keepers bestaat het tenue uit een zwart shirt of zwarte trui en een zwarte broek. Deze tenues worden gebruikt bij activiteiten van de handbalschool zoals trainingen, (oefen)wedstrijden en toernooien. Elke deelnemer krijgt zijn eigen nummer.

Optionele kleding
Optioneel kun je nog andere kleding zoals trainingspakken, een hoodie of sokken aanschaffen evenals een sporttas.

Bestelproces
Aan het begin van het seizoen worden er sessies gehouden waar je de kleding kunt passen. Na het passen kun je de kleding bestellen via Sport7.

Extra bestellingen
Extra bestellingen van kleding kunnen gedurende het seizoen rechtstreeks bij Sport7 gedaan worden. Ga hiervoor naar de webshop van de handbalschool op www.sport7.nl/handbalschool. Deelnemers aan de handbalschool krijgen daarnaast 10% korting op overige handbalartikelen.

Contact
Voor vragen over het bestelproces aan het begin van het seizoen kun je terecht bij onze kledingcoördinator via kleding@handbalschoolbrabant.nl.
Voor vragen over bestellingen die je rechtstreeks bij Sport7 geplaatst hebt, kun je contact opnemen via made@sport7.nl.