Kleding

Handbalschool Brabant heeft een samenwerking met Sportmind (voorheen Sport7) voor de levering van kleding. We maken gebruik van een kledinglijn van Erima.

Verplichte kleding
Elke deelnemer aan de zaterdagtraining van de Handbalschool Brabant dient een wedstrijdtenue aan te schaffen. Voor spelers bestaat het tenue uit een rood shirt en een zwarte broek. Voor keepers bestaat het tenue uit een zwart shirt of zwarte trui en een zwarte broek. Deze tenues worden gebruikt bij activiteiten van de handbalschool zoals trainingen, (oefen)wedstrijden en toernooien. Elke deelnemer krijgt zijn eigen nummer. Jongeren die alleen aan de woensdagmiddagtraining deelnemen, kunnen geen kleding van de handbalschool aanschaffen.

Optionele kleding
Optioneel kun je nog andere kleding zoals trainingspakken, een hoodie of sokken aanschaffen evenals een sporttas.

Bestelproces begin seizoen
Aan het begin van het seizoen worden er sessies gehouden waar je de kleding kunt passen. Na het passen kun je de kleding bestellen via de website van Sportmind. Via de website kun je ook betalen voor de kleding. Sportmind verzorgt de bedrukking en levering van de kleding. De bestelde kleding zal tijdens de trainingen centraal worden uitgedeeld.

Extra bestellingen gedurende seizoen
Extra bestellingen van kleding kunnen gedurende het seizoen rechtstreeks bij Sportmind gedaan worden. Ga hiervoor naar de webshop van de handbalschool op www.sport-mind.nl. Sportmind levert de extra bestellingen rechtstreeks bij jou af.

Laatste jaar huidige kledinglijn
Houd er rekening mee dat dit het laatste jaar is dat we deze kledinglijn gebruiken. Vanaf volgend seizoen gaan we over naar een nieuwe kledinglijn.

Contact
Voor vragen over de passessies aan het begin van het seizoen kun je terecht bij onze kledingcoƶrdinator Andrea Naalden via kleding@handbalschoolbrabant.nl.
Voor vragen over bestellingen die je bij Sportmind geplaatst hebt, kun je contact opnemen met Sportmind via info@sport-mind.nl.