Kleding

Handbalschool Brabant heeft een samenwerking met Sport7 voor de levering van kleding. We maken gebruik van een kledinglijn van Erima.

Verplichte kleding
Elke deelnemer aan de zaterdagtraining van de Handbalschool Brabant dient een wedstrijdtenue aan te schaffen. Voor spelers bestaat het tenue uit een rood shirt en een zwarte broek. Voor keepers bestaat het tenue uit een zwart shirt of zwarte trui en een zwarte broek. Deze tenues worden gebruikt bij activiteiten van de handbalschool zoals trainingen, (oefen)wedstrijden en toernooien. Elke deelnemer krijgt zijn eigen nummer. Jongeren die alleen aan de woensdagmiddagtraining deelnemen, kunnen geen kleding van de handbalschool aanschaffen.

Optionele kleding
Optioneel kun je nog andere kleding zoals trainingspakken, een hoodie of sokken aanschaffen evenals een sporttas.

Bestelproces begin seizoen
Aan het begin van het seizoen worden er sessies gehouden waar je de kleding kunt passen. Na het passen kun je de kleding bestellen via de website van Sport7: www.sport7.nl/handbalschool. Via de website kun je ook betalen voor de kleding. Sport7 verzorgt de bedrukking en levering van de kleding. De bestelde kleding zal tijdens de trainingen centraal worden uitgedeeld.

Extra bestellingen gedurende seizoen
Extra bestellingen van kleding kunnen gedurende het seizoen rechtstreeks bij Sport7 gedaan worden. Ga hiervoor naar de webshop van de handbalschool op www.sport7.nl/handbalschool. Deelnemers aan de handbalschool krijgen daarnaast 10% korting op overige handbalartikelen. Sport7 levert de extra bestellingen rechtstreeks bij jou af.

Contact
Voor vragen over de passessies aan het begin van het seizoen kun je terecht bij onze kledingcoƶrdinator Andrea Naalden via kleding@handbalschoolbrabant.nl.
Voor vragen over bestellingen die je bij Sport7 geplaatst hebt, kun je contact opnemen met Sport7 via zevenbergen@sport7.nl