Nieuwe kleding en passessies

Handbalsschool brabant heeft eigen tenue waarin de spelers de trainingen volgen. Dit basis tenue van korte broek, shirt en kousen, stellen wij verplicht voor alle spelers. Naast dit tenue zijn er ook optioneel kleding items te bestellen in de zelfde kledinglijn. 

Benieuwd hoe die eruit ziet? Download dan de flyer.

De webshop is te vinden via Sportmind . Let op dat bij bestellen altijd op naam van het ingeschreven kind doet (voor en achternaam) en met vermelding van het toegekende rugnummer. Nieuwe kinderen krijgen, na definitieve selectie, een rugnummer toegewezen op basis van beschikbaarheid in hun leeftijdscategorie. Dit wordt bekend gemaakt aan ouders via de teammanagers. 
Kinderen die al een rugnummer hebben, behouden dit ook het nieuwe seizoen. 

Op zaterdag 30 september (jongens) en zaterdag 7 oktober (meisjes) zijn passessies van de kleding georganiseerd. Sportmind komt dan met alle beschikbare kleding, in alle maten, naar de sporthal toe. Daar kan, bij voorkeur voor aanvang van de training, de kleding gepast worden. 
Bestellen kan dan online via de webshop. Alle aan begin van seizoen besteld kleding wordt op 1 moment uitgeleverd tijdens de training, dit zal begin november zijn. 

Voor vragen rondom de kleding kunt u mailen naar kleding@handbalschoolbrabant.nl