Aanmelding (selectie)trainingen HandbalSchool Brabant en Toplijn Breda / Brabant 2022-2023

Welkom op het aanmeldformulier van HS Brabant en Toplijn Breda / Brabant. Door middel van dit formulier meldt je je aan voor de (selectie)trainingen van de Handbalschool Brabant voor het seizoen 2022-2023.

  • Let op: Je meldt je middels dit formulier aan voor een specifieke activiteit van  HandbalSchool Brabant, Toplijn Breda / Brabant of Handbalklassen van Deltalent! Wil je mee doen aan meerdere activiteiten dan moet je dit formulier nogmaals invullen. De ingevoerde informatie van dit formulier wordt gedeeld met Toplijn, Deltalent en HS Brabant en niet verder gedeeld.
  • Let op: Indien je informatie wilt over de andere initiatieven dan kun je dit op dit formulier aanklikken, echter dan is dat geen inschrijving!
  • Let op: U ontvangt in Augustus een uitnodiging voor de kennismakingstraining / selectietraining! Geen uitnodiging ontvangen, lijkt er iets mis met de inschrijving, kijk dan op de website of de uitnodigingsbrieven gepubliceerd zijn, zo ja, neem contact op met het secretariaat van HandbalSchool Brabant om naar uw inschrijving te kijken. Pas na selectie en kennismakingstrainingen dienen de deelnemersovereenkomsten worden ingediend.

HandbalSchool Brabant start per seizoen 2022-2023 met de volgende zaterdag groepen in West en Oost-Brabant:

  • Meisjes D/E
  • Jongens D/E
  • Meisjes C

De volgende groepen blijven centraal trainen:

  • Meisjes B (Breda)
  • Jongens B (Udenhout)
  • Jongens C (Udenhout)

De inschrijvingen van Midden-Brabant voor de zaterdagtrainingen worden verdeeld over Oost en West afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Hierdoor kunnen wij meer kinderen ontwikkelen. Vanaf de C-jeugd zijn er selectietrainingen. De D/E-jeugd hebben in principe alleen kennismakingstrainingen (indien kinderen niet mee kunnen wordt er met ouders en kind overlegd; De trainers kunnen hier kinderen verwijzen of laten afvallen).

Let op: Je kunt je maar voor een initiatief aanmelden per inzending. Indien je aan meerdere trainingen wilt deelnemen die je dit formulier opnieuw in te vullen.

Voor de zaterdagtrainingen zie voor meer informatie website HandbalSchool Brabant
Voor toplijn Breda zie voor meer informatie website Deltalent.

Handbalklas Helmond: Woensdagmiddag 16:00 – 17:30
Handbalklas Waalwijk / Deltalent: Maandagochtend en woensdagochtend 7:00 – 8:30
Handbalklas Breda: Woensdagmiddag 15:30 – 17:00
Handbalklas Etten-Leur / Deltalent: 6:45 – 8:00
Handbalklas Breda / Deltalent: Dinsdagochtend 8:30 – 10:00 en vrijdagochtend 8:00 – 9:15
Handbalklas 't Rijks: Dinsdagochtend 7.30-9.00
HandbalSchool Brabant heeft inmiddels trainingsgroepen doordeweeks en in het weekend door heel Brabant. Graag willen wij weten in welke regio jullie wonen? Dit ivm de indeling. Woon je niet in Brabant, selecteer dan de kortste route naar deze regio's: West-Brabant denk hierbij aan Bergen op Zoom tot Breda Oost-Brabant denk hierbij aan Eindhoven, Helmond Midden-Brabant denk hierbij aan Tilburg, Goirle, Udenhout, Waalwijk
De Handbalschool Brabant en Deltalent bieden extra trainingsmogelijkheden door de week aan. Bekijk de opties op onze website of kijk op de website van Deltalent. Vink aan indien je interesse hebt. Je ontvangt dan extra informatie. Dit geldt niet als extra inschrijving!
Ondergetekende geeft Handbalschool Brabant toestemming de gegevens te delen met de trainers voor de selectietrainingen en om je te informeren over de extra trainingsmogelijkheden (indien aangevinkt).
reCAPTCHA is required.