Aanmelding selectierondes HandbalSchool Brabant 2019/2020

Dit inschrijfformulier is bedoeld voor de inschrijving voor de selectierondes van HandbalSchool Brabant (met centrale training op zaterdag).

De centrale training is bedoeld voor de toptalenten! Naast training worden ook oefenwedstrijden, trainingsstages, HandbalScholen toernooi, toernooien in binnen en buitenland aangeboden. Verder biedt HandbalSchool Brabant aandacht aan krachttraining, keeperstraining, en is er sportmedische begeleiding (fysiotherapie en performance scan). HandbalSchool Brababant besteedt ook aandacht aan mentale vaardigheden, medische begeleiding. De kosten bedragen € 210,- voor minimaal 25 trainingen a 2 u (excl. extra activiteiten zoals toernooien).

  Voor overige informatie en voorwaarden, zie website!

  De selectierondes zullen zijn in Tilburg op zaterdag 7 september, zaterdag 14 september, met uitloop naar 21 september. Op deze dagen zullen ook ouderbesprekingen georganiseerd worden.

Op welk emailadres ben jij bereikbaar voor deze aanmelding en wil je de uitnodiging ontvangen voor de selectierondes?
De HandbalSchool Brabant kan op basis van groepsgrootte en kwaliteiten ervoor kiezen spelers in andere leeftijdscategorieën te plaatsen. In het verleden is dit met kleine aantallen gebeurd in overleg met betrokkenen. In principe gaan wij uit van 4 groepen (B,C,D en E-jeugd). Afhankelijk van de aantallen aanmeldingen kan dit gewijzigd worden.

Samenwerkingen met scholen en partners

Voor meer informatie, zie website van HandbalSchool Brabant. In het geval van interesse delen wij jullie contact informatie (telefoonnummer, email-adres) met onze samenwerkingspartners zodat wij jullie van informatie kunnen voorzien.
Wanneer u ja klikt op deze vraag, zal de contactinformatie met deze partijen worden gedeeld, zodat zij met u contact op kunnen nemen. Bij ja klikken gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarde.
Geef aan in welke onderdelen jij interesse hebt? Let op wij delen dan jouw informatie met de betrokken samenwerkingspartners!

Ondertekening

Ondergetekende geeft HandbalSchool Brabant toestemming de bovenstaande gegevens te delen met de trainers voor de selectierondes. De opgegeven informatie zal uitsluitend voor deze doeleinden gebruikt worden. Bij definitief insturen van de deelnemersovereenkomsten (na mogelijke selectie) wordt er uitgebreidere informatie gevraagd.
reCAPTCHA is required.