Digitaal inleveren toestemmingsverklaring en toernooideelname
Het inleveren van de toestemmingsverklaring en deelname aan het toernooi gaat dit jaar digitaal. Een afschrift gaat naar de penningmeester, een afschrift naar de coordinator toernooien, en een afschrift naar de teammanager behorend bij de groep. Op deze wijze is iedereen tegelijkertijd geïnformeerd. Hartelijk dank voor uw begrip.
Bij de enkele toernooien kun je wedstrijden "live" volgen via website. Zo kun je de stand live volgen maar ook wie er gescoord heeft. Leuk voor de thuisblijvers om dit te volgen. De toernooien vragen of wij deze informatie mogen delen, gaat u daar mee akkoord?

Echter dient er dan wel per speler toestemming gegeven te worden aan Lundaspelen voordat de naam van de speler in het openbaar weergegeven mag worden om scores, statistieken en wedstrijdverloop te kunnen publiceren.

Op basis van uw antwoord zal de HandbalSchool deze wens doorgeven aan de organisatie. Indien u "Ik ga niet akkoord" aanklikt zal de naam van de speler niet verschijnen op internet.

 

Dit formulier ontvangt u via de teammanager, waarna u het kunt invullen, en via deze webpagina kunt uploaden!

Gelieve dit document van een handtekening te voorzien! De documenten kunnen in een van de volgende formaten worden geupload: bmp, jpg, jpeg, gif, pdf.
Als bijlage bij het toestemmingsformulier is een paspoort of identiteitskaart van de toestemminggevende persoon/personen vereist. HandbalSchool Brabant hanteert het door de overheid goedgekeurd en opgesteld formulier. Het ID mag van een of twee ouders/verzorgers zijn, afhankelijk van de situatie.

Aanvullende documenten zijn nodig, afhankelijk van uw persoonlijke situatie:
•Recent internationaal uittreksel Basisregistratie personen (BRP) van de minderjarige (op te vragen bij de gemeente).
•Recent uittreksel gezagsregister (op te vragen bij de rechtbank).
•Ouderschapsplan.
•Gerechtelijke uitspraak/uitspraken met betrekking tot gezag en omgang.
•Bij verblijf op meerdere adressen, alle adresgegevens.


De documenten kunnen in een van de volgende formaten worden geupload: bmp, jpg, jpeg, gif, pdf.

 

Dit formulier ontvangt u via de teammanager, waarna u het kunt invullen, en via deze webpagina kunt uploaden!

Met dit formulier gaat u akkoord voor deelname en kosten voor het toernooi in het buitenland. Met die formulier bevestigt u dat bij annulering of afzegging van deelname van de minderjarige na de sluitingstermijn van aanmelding, aansprakelijk bent voor de gemaakte, of geplande kosten voor het toernooi.

Gelieve dit document van een handtekening te voorzien! De documenten kunnen in een van de volgende formaten worden geupload: bmp, jpg, jpeg, gif, pdf.

 

HandbalSchool Brabant deelt de spelersnaam, geboortedatum en rugnummer met de organisatie van het toernooi. Dit is noodzakelijk voor de controle van de teams en de administratie van het toernooi. U dient hiermee akkoord te gaan. De gegevens worden niet publiekelijk gedeeld.
reCAPTCHA is required.