Deelnemersovereenkomst 2019-2020

Dit jaar heeft HandbalSchool Brabant gekozen om de deelnemersformulieren digitaal te laten inleveren. Dit i.v.m. de enorme administratie die nodig is om alle documenten (ca. 150) te verwerken. Wij hopen op uw begrip, graag ontvangen wij de documenten in een van de volgende formaten: bmp,jpg,jpeg,gif,pdf. Wilt u zo vriendelijk zijn om de documenten onder het goede kopje te selecteren en te uploaden. Na het klikken op versturen kan het enkele minuten duren voordat de documenten geüpload zijn!
E-mail van de deelnemer (bedoeld voor o.a. NHV talentvolgsysteem (TVS))
Mobiel van de deelnemer (bedoeld voor teammanager / begeleider)
Gelieve het deelnemersovereenkomst (2019-2020) van een handtekening te voorzien! zie: https://handbalschoolbrabant.nl/inschrijven/deelnemersformulieren. Wij willen alle drie pagina's hebben. De documenten kunnen in een van de volgende formaten worden geupload: bmp, jpg, jpeg, gif, pdf.
Afgelopen seizoen is de HandbalSchool overgestapt op een nieuwe kledinglijn. De kosten voor shirt en broek inclusief bedrukking bedragen € 42,50. De kledinglijn loopt 3 jaar (broek en shirt kunnen ook komende jaren gebruikt worden).
reCAPTCHA is required.