Extra trainingsmogelijkheden

Naast de centrale zaterdagtraining kun je door de weeks ook nog op verschillende momenten trainen.

Handbalschool training Dr. Knippenbergcollege Helmond
Elke woensdagochtend van 7.30-9.00 uur kun je in Helmond trainen onder leiding van Guido van Erp en Inge Mulkens. Voor deze trainingen betaal je een extra bijdrage van 100 euro voor 26 trainingen vanaf oktober. Neem voor meer informatie contact op met coördinator Piet Zegers via handbalklas-helmond@handbalschoolbrabant.nl.

Het IVO in Deurne is ook partner van de handbalschool. Scholieren die daar studeren kunnen rekenen op ondersteuning van het IVO.

Handbalschool training ’t Rijks Bergen op Zoom
Elke dinsdagochtend van 7.30-9.00 uur kun je bij scholengemeenschap ’t Rijks in Bergen op Zoom trainen onder leiding van Hans de Rooij. Op donderdagochtend van 7.30-9.00 uur sluit je aan bij de atletiekklas. Deze trainingen zijn voor leerlingen van ’t Rijks en leerlingen uit groep acht van het basisonderwijs die naar het Rijks gaan het jaar erop. Leerlingen van andere scholen kunnen een verzoek indienen bij ’t Rijks om deel te nemen aan de trainingen. Voor meer informatie neem contact op met Hans de Rooij via handbalklas-rijks@handbalschoolbrabant.nl.

Trainingen van Deltalent
Deltalent geeft in West-Brabant gratis extra trainingen onder leiding van Frank van Ommen en Peter Lauwen. Deze vinden plaats op: maandag 7.00 – 8.30 uur Waalwijk De Slagen, dinsdag 7.00 – 8.30 uur Breda Ganzerik, woensdag 6.45 – 8.00 uur Etten-Leur Munnikenheide, woensdag 7.00 – 8.30 uur Waalwijk De Slagen en donderdag 7.00 – 8.30 uur Breda Ganzerik. Voor meer informatie zie www.deltalent.eu.