Deelnemersovereenkomst

betalingsovereenkomst

Op deze pagina kunt u uw deelnemersovereenkomst inleveren. Het inleveren op deze pagina regelt ook meteen de betaling voor het gehele seizoen. De bijdrage is voor alle groepen € 270. Via deze pagina kunt u het formulier inleveren, en kunt u conform afspraak de verschillende termijnen betalen in overleg met het bestuur.

Waarom betalen wij het gehele bedrag dit seizoen ineens?
Deze directe betaling ontlast de organisatie en penningmeester enorm. Wij snappen dat dit een barriere kan zijn, indien alternatieve betaling noodzakelijk is, dan vragen wij u in contact te treden met het bestuur via het secretariaat.

Hieronder kunt u het deelnemersformulier downloaden in Word. In Word kunt u het formulier invullen en digitaal uploaden. Dit kan rechtstreeks in word. U kunt ook het document in pdf downloaden, invullen, scannen of fotograferen en uploaden.

Dit formulier heeft u reeds ontvangen, klik anders hier. Let op dat u het formulier van seizoen 2023-2024 gebruikt!.

Deelnemer en zijn/haar ouders, verzorgers of wettelijke vertegenwoordiger hebben kennisgenomen van de algemene voorwaarden, werkafspraken, gedragscode en training, wedstrijd en toernooi afspraken deelnemer van de Stichting en gaan hiermee akkoord.

Totaal: € -