Eerder nieuws:

Handbalzomerkamp 2017

Van 21 tot en met 25 augustus 2017 (week 34zomerkamp) vindt op het CIOS Arnhem voor de achtste keer het Handbalzomerkamp plaats. Bedoeling van dit kamp is om de handbalsport in de breedste zin van het woord te stimuleren.

Ook dit jaar worden er weer veel deelnemers verwacht. Zij zullen de hele week gaan trainen, wedstrijden spelen en andere leuke activiteiten gaan doen zoals bijvoorbeeld beachhandbal.

Wil je meer weten over dit kamp? Kijk dan op www.tophandbalgelre.nl en klik in het bovenste menu op ‘zomerkamp’. Daar staat o.a. een paar leuke foto’s die een prima indruk geven van het kamp.

Concentratietraining bij Deltalent

uitnodiging_dk_concentratie

Interesse? Meld je dan nu snel aan, zie ook onderstaande link:
brief-deltalent

Plaats nu uw vacature:

Vanaf heden wordt in de nieuwsbrief van de handbalschool Brabant en op onze website ruimte aan verenigingen geboden om een vacature (technisch kader) te plaatsen. Het bestuur vindt het belangrijk om deze communicatiemiddelen te gebruiken om de verenigingen te ondersteunen bij het opvullen van vacatures. Indien u een vacature wil plaatsen, mail deze dan naar :
[email protected]

 NHV Talentscoutingsdagen op 21 en 28 mei 2016

Op 21 en 28 mei vinden de landelijke NHV Scoutingsdagen plaats. Op 21 mei krijgen onze aangemelde talenten, die geselecteerd zijn door onze hoofdtrainers van de handbalschool, een aantal trainingssessies. Het vervelende is dat in de loop van die dag ook een aantal talenten zullen afvallen. De overblijvers gaan door naar de tweede ronde op 28 mei te Duiven. Op die tweede dag sluiten talenten van vorig seizoen aan en strijden zij allen om een plek voor centrale NHV trainingen.

Dit jaar zijn de hieronder vermelde talenten geselecteerd door de hoofdtrainers van de handbalschool:
Meisjes categorie
Nina Claasse
Sarah Petit
Carly Hobbelen
Rachel Broeren
Romy Leijten
Indy van Vuuren
Monica Pol

Jongens categorie
Pieter van de Velden
Jordi van Erp
Oderin Jerry
Michiel de Folter
Arjan Versteijnen
Niels Versteijnen
Mathijss Prinsen
Ivar van der Voorn
Chris Jellema

Talentscouting dag 28 mei 2016
Vorig seizoen waren de hieronder genoemde talenten geselecteerd voor centrale NHV trainingen en zullen op 28 mei aansluiten en meestrijden om hun plekje te behouden. Dit betreft:
Lissa Wijnen
Linde Verharen
Laura Swinkels
Liza Roovers
Erin Janssen
Evi Bens
Het bestuur en technisch kader wensen onze handbaltalenten veel succes toe op de NHV Talentscoutingsdagen 2016!!!
Uitnodiging NHV 21 mei talenten

klik hier voor een presentatie over de HandbalSchool Brabant.